Svet-Stranek.cz
www.biokosmetika.stranky1.cz
Biokosmetika Třebíč

BC cosmetics:www.biokosmetika.stranky1.cz

BC cosmetics

Základy BIONE kosmetiky byly položeny již před 20 lety. Během let se charakter i vlastnosti těchto výrobků vyvíjely zvláště v návaznosti na nové poznatky z oborů kosmetologie, biochemie, dermatologie, botaniky farmacie aj. Kosmetika získávala postupně svou dnešní podobu, která je opět dynamická a dále se v uvedeném duchu bude zvolna proměňovat.
Hlavní charakteristikou produktů BIONE COSMETICS je pragmatičnost ve složení a v užitných vlastnostech. Lze si povšimnout, že složení všech výrobků je elegantně jednoduché, maximálně se využívá funkčnosti některých použitých surovin. Neobsahuje žádné nadbytečné a zatěžující látky.
Klademe velký důraz na funkčnost prostředků, na vysoký obsah hlavních účinných látek s cílem poskytnou našim zákazníkům maximum užitných vlastností za přijatelné ceny.
BIONE COSMETICS je šetrná jak k uživatelům, tak k přírodě. Již dávno jsme z kosmetiky odstranili všechny všeobecné nežádoucí složky, které jsou nepříznivé, jak z hlediska dermatologického, tak i ekologického. Tato snaha nás postupně přivedla až k výrobkům vysoce ekologických, označených BIO, které neobsahují žádné ropné produkty, žádné silikony, etoxyláty, žádné SLES,SLS, parabeny,alkylfenoly, komplexony polyfosfáty, ani zvířecí produkty. Parfemace jen pomocí hypo alergenních ingrediencí. Do výrobků ochotně zavádíme ty nejnovější produkty biotechnologie. Využíváme všech možných vlastností rostlinných extraktů a silic k dosažení požadovaného efektu. Jako jedni z prvních na světě využíváme v emulzní kosmetice typy emulzí, které jsou bez emulgátorů, nesmírně jemné, nedráždivé, elegantně stabilizované některými přírodními polysacharidy a lipofolní polyakrylátovou matricí.
Vše děláme pro naše zákazníky, kteří tak získávají přípravky zcela výjimečné kvality!

Pletový krém pro celou rodinu Aqua s minerály a extraktem mořské řasy 260mL

Pletový krém pro celou rodinu Aqua s minerály a extraktem mořské řasy  260mL

Univerzální pleťový krém s minerály Mrtvého moře, s extraktem mořské řasy je velmi lehký a rychle se vstřebává. Mořské minerály jsou v krému doplněny o významné biominerály mědi a manganu. Tvoří spolu cenný zdroj bioaktivních prvků potřebných pro vyváženou biochemii buněk pokožky a pro činnost významných enzymů. Krém je doplněn o přírodní extrakt mořské řasy s vlastním biostimulačním růstovým faktorem, který podporuje buněčné dělení, urychluje regeneraci a hojení drobných poranění. Krém obsahuje hydratační složky – panthenol a glycerin, cenný mandlový, růžový a makadamiový olej, bambucké máslo s přírodními UV filtry, ochranný vitamín E a regenerační a proti-vráskový oleoamin. Po použití bude pokožka vláčná, napnutá s hedvábným leskem. Krém podporuje a optimalizuje buněčné regenerační procesy, harmonizuje buněčnou látkovou výměnu, chrání a vyživuje. Krém je vyroben v BIO formulaci, neobsahuje silikony, ropné produkty, etoxyláty ani parabeny. Ochrana, výživa, regenerace – přírodní silou.

Cena: 72,-
zpět na seznam zboží«
návštěvníků stránky
celkem44 964
tento týden84
dnes1